Om Teletek   |   Driftstatus   |   Mina Sidor

Support - Mobiltelefoni

Inställningar för mobiltelefoni

PIN- och PUK-kod: Skrapa fram dina personliga koder på SIM-kortsbrickan. Om du har slagit in fel PIN-kod tre gånger kommer du att behöva ange din PUK-kod.

Tänk på att PIN & PUK-koderna är personliga. Du behöver ställa in följande i din telefon för att kunna surfa och skicka MMS:

iPhone/iPad

Data
APN: data.gota.net

MMS
APN: mms.gota.net
MMSC: http://mmsc/
MMS-proxy: 62.80.192.2:1981

SMS
SMSC: +46735488028

För att lyssna av din telefonsvarare, ring 134 från din mobiltelefon.

Automatisk inställningsfil för iOSKlicka här för att ladda ner inställningsfilen direkt i din iPhone eller iPad.

Android

Data
APN: data.gota.net

MMS
APN: mms.gota.net
MMSC: http://mmsc/
MMS-proxy: 62.80.192.2
MMS-port: 1981

SMS
SMSC: +46735488028

För att lyssna av din telefonsvarare, ring 134 från din mobiltelefon.

© 2008 - 2016 Teletek 5060 AB