Om Teletek   |   Driftstatus   |   Mina Sidor  

 

 

 

 

 
 

 

 

 

..............................................................
       Priser och villkor
       Värva en kund
       Stadsnät
Produkter

För att kunna ringa med IP-telefoni behövs en produkt som skickar ut talet på Internet. Detta kan vara en IP-telefon eller en adapter till vilken man kopplar en vanlig telefon. En del adaptrar har inbyggt xDSL-modem.

Även för ADSL eller VDSL behövs ett modem eller en router förstås.

Vi kan leverera ett flertal olika proukter som uppfyller de flesta behov, kontakta oss om du har speciella önskemål! Läs mer nedan för mer information om några av våra produkter. Frakt om 100 kr tillkommer för alla försändelser.

Produkter inom
Tele/data

- Vi kan leverera det mesta!

 
 
IP-telefoni  
   
Grandstream HT-701

Grandstream
 HT-701 är en liten och smidig IP-telefonidosa med en dataport (för koppling till router/Internet) och en teleport att koppla en analog telefon till. Vi levererar den förinställd med rätt IP-telefonikonto.
Pris 590 kr

Om det i bostaden finns en slinga med telefoner kopplade till första telejacket kan hela slingan kopplas in i IP-telefonidosans teleport med hjälp av vår Telefonadapter, se nedan.
           
   
Grandstream GXP-2130

GXP-2130 är den lite enklare modellen av Grandstreams IP-telefoner för företagsanvändare. Den har fyra programmerbara funktionstangenter och åtta stycken BLF-tangenter. Telefonen är utrustad med en 320 x 240 millimeters färg LCD-skärm.

Pris 1 155 kr.
   
Grandstream GXP-2140

Grandstreams
GXP-2140 är en lite större modell av företagstelefon. Den har fem programmerbara funktionstangenter men inga BLF-tangenter, istället kan man koppla till den upp till fyra stycken GXP-2200 EXT-moduler. Telefonen är utrustad med en 480 x 272 millimeters färg
LCD-skärm.

Pris 1 329 kr.
   
Grandstream GXP-2160

GXP-2160 är topp-modellen av företagstelefoner från  Grandstream. Den har fem programmerbara funktionstangenter och 24 stycken BLF-tangenter. Telefonen är utrustad med en 480 x 272 millimeters färg LCD-skärm.

Pris 1 562 kr.
     
   
   
ADSL  
   
DrayTek Vigor-120

DrayTek Vigor-120 är ett ADSL-modem/router med en dataport. Den kan användas antingen som en brygga (utan egen IP-adress) eller som en router (med egen IP-adress). Den har till och med en enkel inbyggd brandvägg.
Pris 490 kr.
             
   
DrayTek Vigor-2710Vn

Vigor-2710Vn är en ADSL-router med två stycken analoga portar för IP-telefoni samt med WiFi. Den har en ADSL-port och en inbyggd fyra-portars switch, dessutom finns en USB-port som kan användas för mobilt bredband via USB-modem eller för att ansluta till en USB-skrivare. Brandväggen är mycket kompetent och Vigor-2710Vn är vår standard-router för ADSL med IP-telefoni och WiFi.
Pris 2 560 kr.
   
   
VDSL  
   
DrayTek Vigor-130

Vigor-130 är en VDSL-router som också kan användas till ADSL-uppkopplingar. Den har en xDSL-port och en Gigabit Ethernet-port. En inbyggd brandvägg och en massa säkerhetsfunktioner gör detta till en oslagbar router för den som inte har behov av  switch eller WiFi-funktion.
Pris 875 kr.
      
   
DrayTek Vigor-2860n

Vigor-2860n är en fullfjädrad VDSL/ADSL-router med WiFi.  Den har en xDSL-port och en Gigabit Ethernet WAN-port för lastbalansering eller failover. Dessutom finns två st USB-portar som kan användas för mobilt bredband via USB-modem eller för fildelning eller för att ansluta till en USB-skrivare. Den inbyggda switchen har sex stycken Gigabit-portar och WiFi-basstationen fungerar med senaste n-standarden. Brandväggen har alla upptänkliga funktioner och sammantaget gör detta Vigor-2860n till vår mest kraftfulla router.
Pris 3 325 kr.
      
   
   
Tillbehör  
Filter/Splitter

Om ADSL-uppkopplingen delar telefonledningen med ett aktivt analogt teleabonnemang, så kallad Delad ledning, så behövs ett filter (splitter) kopplat närmast telejacket för att dela upp signalen i ADSL och telefoni.
Pris 99 kr.
 
   
Telefonadapter

Om det finns en telefonslinga med flera jack i bostaden så kopplas telefonadaptern till det första telejacket. Telefonkabeln från telefonadaptern kopplas till telefonporten i IP-telefoniprodukten, vips kan alla bostadens telefoner använda IP-telefoni!
Pris 99 kr.
 
   
 

© 2008 - 2016 Teletek 5060 AB