Om Teletek   |   Driftstatus   |   Mina Sidor  

 

 

 

       Partner
Partner

Varför bli partner till Teletek?

Teletek finns över hela landet – på Internet med SIP- trunkar, med ADSL- förbindelser, i det analoga nätet och tom i det mobila nätet. Vi finns i stadsnät, i företagsväxlar, hos call-centers och hemma i stugorna. Ibland med eget varumärke, ibland som leverantör till andra som säljer våra tjänster i eget namn.

Vi är tillräckligt stora för att ha ett komplett tjänsteutbud – inte bara IP telefoni! Men vi är också tillräckligt små för att du skall känna dig viktig för oss.

Att återförsälja våra tjänster är en helt annan upplevelse än vad som är normalt i branschen. Vi kan ge dig den hjälp och det stöd du behöver snabbt och utan krångel. Vi som jobbar med att stötta dig har hållit på med IT och IP sedan slutet på 1900-talet. Det finns ingen first- eller second-level support som du måste fightas med innan du får prata med någon som faktiskt vet något. Vem som helst kan sälja IP-telefoni när solen skiner, men det är när det drar ihop sig som skillnaderna blir som tydligast. När din kund har ett akut problem så finns varken 12.00, 17.00 eller helger – vi ställer upp!

Vi har en lite ovanlig filosofi när det gäller priser och villkor. De flesta av våra abonnemang har inga bindningstider och inga uppsägningstider, faktum är att de flesta inte ens har någon startavgift. Vi känner inget behov av att tvinga fast en kund i ett avtal, vill någon lämna oss så är det lika enkelt att hoppa av som det en gång var att hoppa på. Men i ärlighetens namn så händer det inte speciellt ofta att vi skiljs.

Det skall vara lönsamt att jobba med Teletek men vi skiljer oss en hel del från många av våra kollegor i branschen. Telebranschen är en djungel, vi är de första att medge det. Det finns många företag som vill att du skall sälja avtal med flera års bindningstid och till hiskeliga priser. Man lockar med provisoner och resor till fjärran länder. Det tror inte vi är ett sätt att skapa långvariga relationer med en kund. Förr eller senare upptäcker kunden att han kunnat få sin anslutning till halva priset. Eller ännu billigare. Man tjänar pengar på att jobba med oss också, men semestern ordnar du bäst själv. Det tror vi blir trevligare för dig och dina kunder. Du kan slappna av när du är bortrest, trygg i vetskapen att Teletek stannar hemma och tar hand om dina kunder.

Välkommen som Partner hos Teletek!
 

 
   
Namn:
E-post (måste fyllas i):
Telefonnummer:
Meddelande:
 
Säkerhetsfråga:
Vad blir tio plus tio?
Ange i siffror.
 

 

 
www.3cx.com
   
 

© 2008 - 2016 Teletek 5060 AB