Om Teletek   |   Driftstatus   |   Mina Sidor  

 

 

 

       Om Teletek
       Driftstatus
Om Teletek

Teletek 5060 AB bildades 2008 med målsättningen att till företag och privatpersoner leverera tjänster inom tele och data utan varken bindningstid eller uppsägningstid. Detta gör oss unika på den svenska marknaden!

Vi är stolta över att inte bara ha marknadens bästa villkor för våra kunder utan even över att ha en riktigt bra kundservice samt inte minst över att ligga i teknikens framkant.

Våra IP-telefonisystem är placerade hos Leissner Data AB, grundat redan 1969, som även byggt våra system åt oss. Våra kunders telefonsamtal går genom TDC:s nät.

Vi är en Service Provider i både 3:s och Telenors nät och levererar mobiltelefoni och mobilt bredband i deras nät med egna SIM-kort och egna prisplaner.

Vi fokuserar nu mycket på vår Molnbaserade växel som erbjuder anknytningar för både IP-telefoni och mobiltelefoni, med inspelning och många andra finesser.

Vi levererar det fasta Teleabonnemanget i samarbete med Telias nätbolag Skanova.

Vi levererar ADSL och VDSL i samarbete med TDC och Telia. Vi levererar alltid den maximala bandbredd som ledningen kan erbjuda.

Teletek är baserat i Malmö men har kunder över hela landet och är bland annat aktivt som operatör i ett antal stadsnät. Vi samarbetar också med ett flertal tillverkare, distributörer och återförsäljare av IP-telefoniprodukter som säljer sina varor med våra abonnemang.

Vi är sedan 2012 Sveriges enda teleoperaratör som är Certified Partner hos 3CX, företaget bakom den Windows-baserade mjukvarutelefonväxeln 3CX Phone System. Det innebär att vi är den svenska IP-telefonioperatör som de rekommenderar till de kunder som laddar ner deras telefonväxel.

Teletek är registrerat som teleoperatör hos Kommunikationsmyndigheten PTS.

 

 


 
 

© 2008 - 2016 Teletek 5060 AB